Rådgivning

BORNHOLM VISER VEJEN

MASTERCLASSES

Velkommen til ‘masterclasses’ baseret på øens bedste praksis.
Vi tilbyder skræddersyede programmer efter gruppens interesse og fokus.
 
Se priser på www.scaledenmark.dk/about.
 
 

Grøn energi, affaldshåndtering og den første ø, der er udnævnt til ‘World Craft Region’, er blot nogle af de træk, der gør Bornholm i stand til at tage føringen og vise, hvordan et selvforsynende samfund kan udvikle sig på en holistisk og bæredygtig måde.

 

Exploring Bornholm tilbyder en ’boutique style’ Rådgivning, der, baseret på eksempler fra øen, tilbyder skræddersyede seminarer til beslutningstagere og ledelsesgrupper, hvor målet er at dele indsigtsfuld viden om, hvordan man skaber bæredygtige byomdannelser.

Grundlæggeren

Bo Christiansen, grundlægger af Scaledenmark, har fået et stærkt ry for sin lidenskab og engagement i at kommunikere, hvordan København har gennemgået en bæredygtig transformation og har leveret ægte økonomiske, miljømæssige og sociale ændringer. Efter at have udgivet bogen ‘Exploring Copenhagen’ og have etableret reflektions tours i ’boutique style’, som anerkendte kilder til forståelsen af bæredygtig udvikling, tager han nu udfordringen op med at formidle ‘Exploring Bornholm’ som en kilde til inspiration til bystrategier, der dvæler ved implementeringen af renere, sundere og grønnere samfund.

Efter at have været udsat for adskillige økonomiske udfordringer er Bornholm et levedygtigt eksempel på, hvordan et helt samfund kan genopfinde sig selv, tilpasse, transformere og inkludere opfindsomhed som en overlevelsesstrategi. I dag er øen blevet et levende laboratorium, der tager føringen og viser, hvordan grønne visioner kan blive virkelighed.

Exploring Bornholm’ tilbyder en ’boutique style’ Rådgivning, baseret på vellykket præcedens fra øen, samt skræddersyede seminarer til beslutningstagere og ledelsesgrupper, hvor målet er at dele indsigtsfuld viden om, hvordan man skaber bæredygtige samfundstransformationer.

Konsulenten 

Tina-Henriette Kristiansen har en ph.d. i ‘Augmented Reality’ brugt i arkitektur og undervisningsassisterende lektor. Hun har en kandidatgrad i arkitektur fra Arkitektskolen, Århus, Danmark. Tina-Henriette har arbejdet med NASA, Johnson Space Center, USA gennem 20 år og er en erfaren designer og forsker inden for rumarkitektur med speciale i Mars beboelse.

Tina-Henriette har været leder af flere undervisningsprogrammer, workshops og professionelle studierejser, der arbejder med rummet og har arbejdet på flere universiteter rundt om i verden.

Hun mener, at når man arbejder med rummet, skal man altid tænke i lukkede cirkulære miljøer – intet kan tilføjes, når først man er på Mars, og intet forsvinder af sig selv. Du er nødt til at tænke på hvad som helst, og det er det vi gør på Bornholm.