Casestudie

Case Studier

‘Exploring Bornholm’ er en ’boutique style’ Rådgivning. Vores vision er at inspirere politikere og beslutningstagere inden for discipliner som cirkulær økonomi, grøn energi og placemaking. Der hvor vi skiller os ud er på vores inspirationskilde. I stedet for at basere os på teoretiske eksempler ser vi på vellykkede samfundsstrukturer på Bornholm. Bornholm er et samfund, som har genopfundet sig selv igen og igen og som nu er en førende destination mht. grønne ambitioner, cirkulær tænkning og placemaking.

Gennem den følgende serie af casestudier tilstræber vi at fremvise en række vellykkede eksempler fra øen og tilbyde vores publikum et glimt af, hvad de kan opleve i vores Exploring Bornholm Seminars.

Case Studie-serien debuterer med 3 interviews:

Interview 1: BEOF Afdelingsleder for offentlige anliggender og kommunikation Klaus Vesløv om Grøn Energi

Interview 2: BOFA CEO Jens Hjul-Nielsen om Cirkulær Økonomi

Interview 3: ‘Destination Bornholm’ CEO Pernille Kofod Lydolph om Placemaking og Iværksætteri.

Målet med disse interviews er at afdække nogle af de bestræbelser og resultater, som øsamfundet har gjort i retning af social og miljømæssig bæredygtighed, og forstå, hvordan Bornholm planlægger at ‘vise vejen’.

Derfor inviterer vi dig til at dykke ned i tankegangen på Bornholm gennem nedenstående casestudier og deltage i vores mission om at lære af dette inspirerende samfund.